NSH

Att  tillhöra den delen av folket som går mot strömmen; det andra hållet. Att "tillhöra" kanske är lite överdrivet, men att fascineras av och att känna koppling till det är väldigt speciellt, tycker jag. Men också omoraliskt och oetiskt, tycker många. Man kan fundera över hur allmänhetens bild och uppfattning har blivit sådan. Egentligen är det inte alls svårt att veta. Alla vet. Det groteska och oetiska handlingarna har lett till en väldigt sann och gemensam uppfattning. Men frågan är om inte denna uppfattning eskalerat till att röra och innefatta fler områden än de den egentligen tillhör. Detta är en av de stora orsakerna till att jag upplever den andra sidan som storslagen, rättfärdigad, behövd och uppskattad.

Man kan inte låta bli att ponera ett annat utfall. Det behöver inte nödvändelsevis vara ett bättre sådant, men jag tror det. Då hade uppenbarligen  min uppfattning ha varit delad i mycket större utsträckning. Att forma en värld efter någons vision; ett kraftfullt begrepp för mig, ett obehagligt begrepp för andra. Jag är rädd att de flesta ser visionen som obehaglig pga tillvägagångssättet. Om målet med visionen är något som rättfärdigar det hela, är tveksamt.

För övrigt tänkte jag gå och lägga mig nu. Det har varit en lång dag och min högerarm gör ont pga för mycket dragande i den. Ni som drar; akta pulvret.


HKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0