Dagen TT

Hey, girl, stop what you're doin'!
Hey, girl, you'll drive me to ruin.
I don't know what it is that I like about you, but I like it a lot.
Won't let me hold you, Let me feel your lovin' charms.

H

Silkesränder

Jag satt i fel vagn för morgondagens festival, det här är historien om mitt liv efter fel vagn. När två vägar korsades fortsatte jag framåt, trots löften från sidospårets ändliga destinationer. Det gör mig galen att se, att höra men att veta. Vid Framkomst var det till synes för sent, då en kort tid var odefinierad i dess ensamhet. Men vägarna enades i en tunnel. Det lämnade mig en  fin promenad bakom. Sedan passade inte hennes hallongröna behov min vinröda väg.

H

Min Hemtid

Natten var för mig väldigt fylld. Jag hade en serie drömmar varav en var särskilt färgstark och obehaglig. Innan jag somnade tänkte jag igenom det gångna året. Jag kom fram till att det har varit ett tråkigt år. För denna tanke fick jag senare synda, då mitt sinne tog död på all nutida kritik genom en mardröm.

I drömmen hade jag på något okänt sätt gjort en tidsresa på det sättet att det återigen var 2007. Det var sommaren innan jag skulle börja på gymnasiet, jag var ung och oerfaren, dock hade jag mitt nuvarande medvetande, det vill säga att jag hade facit i hand för mitt liv och världen för de kommande tre åren.

Detta kan verka som något roligt och givande, men jag var helt förkrossad. Jag kände mig inte hemma. Det är en känsla ni inte själva kan uppleva utan era sinnens fulla illustrationer i en dröm.

Jag vaknade av en stor duns runt 04:50. Jag vet fortfarande inte om den var verklig eller om den bara existerade i drömmens värld. I vaket tillstånd kände jag en enorm lycka och kärlek till nutiden. Jag älskar min nutid. Den är fin!

H

Nätternas Natt

När drömmen är en dröm som lovar systraskap, då finner jag ingen ro vaken. Men när man på plattornas platta finner kontakt av en makt som är den yngre halvan av en perfekt duo, varför ska man då fortsätta vandra skamlöst ur en skamlös natt?

H

Kvinnan Om Nattetid

En vacker kvinna satt på en bänk,
Värnade om ett liv
Natten jagar hennes oskuldsfulla frihet,
Blodigt och hårt
I en konstig gränd slutar hon att finnas,
Smärtsamt och tyst
I månskenet ligger hennes fagra kropp,
Livlös och kall


H

Dagen T

Nu är det dags för dubbla tentor. På något sätt känns det som att det är idag mitt öde avgörs. Olyckorna kommer sällan ensamma. Men jag vänder på det, och låter lyckorna sällan komma ensamma. Idag ska jag besegra två tentor och återgå till mitt vanliga liv. Ett lyckligt liv.

H

Vänta

Vem väntar på mig? Vem har stannat upp? Vem går ej mer?

H

Förlåt

Jag var ute och cyklade nyss. Jag var glad och nöjd med livet, men sen cyklade jag in i en sten på det sättet att den träffade ena pedalen och nästan krossade min fot. Fy, det gjorde ont. Ett tag kändes det som att foten var död.

Stenen gjorde illa mig. Stenen är ändå min vän. Jag älskar allting, hur de än får mig att känna, fysisk som psykisk smärta.

H

Byxfri Dag

Det bästa med att komma hem tidigt är att kunna ta av sig byxorna och vandra problemfritt här hemma utan att någon bryr sig. Fler byxfria dagar åt folket!

H

Stockholm By Day

Mitt blod speglas i din sträva päls,
När jag reser ut ur stan på gyllene räls
Ditt fina hus ligger nästan här intill,
Kom ut och njut av mitt fagra känslospill
Genom nyponbusken viner vinden,
När en tår plötsligt rinner längs hela kinden
Staden i öster vittnar om ett trasigt liv,
Som saknar fasta men också kloka kliv
Jag går härifrån i drömmens riktning,
Dagen var en av mitt sinne besiktning


/H

Stockholm By NightH

Uppsala By NightH

RSS 2.0