Inget Inlägg

Hehe
Med ett skratt inleder jag ännu ett blogginlägg, som ni snart ska upptäcka att innehålla inte ett skit.
Det är så att jag inte orkar skriva något vettigt idag. Jag tar helt enkelt livet som det kommer, denna dag är ingen dag för att skriva ett nytt inlägg (förutom detta).

H(?)

Det femte årtiondetNi förde hit främlingar med oomskuret hjärta och oomskuret kön och lät dem vara i min helgedom och vanhelga den, samtidigt som ni frambar min föda, fett och blod. Genom alla era vidriga gärningar bröt ni förbundet med mig. Ni underlät att vårda mina heliga föremål och satte andra att göra er tjänst i min helgedom.

H

iNcidenten

I sömnigt tillstånd igår, hamnade jag i en situation av speciellt värde. En incident som jag säkerligen kommer att minnas länge och väl. Sådana stunder är dyrbara, då de är väldigt sällsynta. Vilket tar mig tillbaka varför jag upplevde den som så speciell.

Samtidigt väntar ett hårt halvår. Orsakat av ett dåligt val. från att ha en(?), till att önska två, fick jag noll. Av all världens girighet, så tar detta hem priset.

H

Falukorvens fundamentala betydelse för människan

Du är mig en väldigt kär vän, så få inte fel uppfattning nu. Det är ju dock så att jag säger och skriver som jag faktist tycker. Vem vore jag annars? Inte mig själv iallafall. Tänk, att inte vara sig själv. Det vore inte så lämpligt. Men samtidigt kan det vara intressant att förvränga sig själv. Så långt till oigenkännande. Skulle jag fortfarande vara jag då? Dvs, skulle jag kunna definiera det förträngda jaget som ett förtängt jag (men fortfarande jag), eller som ett helt nytt jag? Alltså inte jag.

Min dag var väldigt rolig. Jag har börjat fatta tycke för att kasta falukorv. Det är något så speciellt med att kasta dessa. Kanske är det för att själva handlingen, att kasta falukorv, för mig är något helt outforskat. Jag vet inte om det är något jag vill fortsätta med eller ej. Hursomhelst verkar det som en dyr fritidssyssla, om än rolig och tidsfördrivande.


HFärg

Dags för plan B, planen med stort B.

Det är bara det att plan B inte existerar än. Jag ska inom kort trippa iväg.

Tidigare idag, tänkte jag lite. Vad är en färg för oss, annat än den klassiska fysikaliska beskrivningen? Jag föreställer mig första gången man ser en viss färg. Vilket otroligt vackert ögonblick. Jag skulle mycket gärna se en helt ny färg. En helt ny färg som jag aldrig förr upplevt. Det skulle vara ett ögonblick att minnas för resten av livet.

H

100

Jag kammar hem storvinsten. Livets storvinst. Till skillnad från vissa andra tycks jag alltid landa på fötterna, oavsett hur långt jag faller. Även om jag inte landar på fötterna, lyckas jag hamna på en madrass. Det är livets gåva till mig. Egentligen är det inte en livets gåva. Det är snarare en restprodukt av min livsmetod.
Denna dagen rubriceras och kommer alltid att minnas som den 16 november 2009. Vem kommer minnas denna dagen utifrån dess innehåll? Ingen, förutom jag.

Det här är inlägg #100. Det här är dag #163 av mitt bloggande. Alltså snittar jag ungefär 0,6 inlägg/dag. Jag tycker detta är alldeles för lite. Jag avser att öka denna inom kort, men det uppstår problem då jag inte kan blogga de första två månaderna nästa år. Detta kommer att sänka snittet avsevärt.Tack för mig
H


Dröm Skräm Hem

Den här helgen. Förra helgen kanske jag ska säga med tanke på vilken tidpunkt det här inlägget blir publicerat( och läst.) Det har varit en vild helg, men inte under vaken tid. Många annorlunda drömmar har ockuperat mitt sinne nattetid. Jag kommer främst ihåg en dröm som jag drömt förrut. Det jag nu upplevde av den var två utvecklade varianter; lite mer intressanta sådana. Det här var inte drömmar av vanlig karaktär, vanligtvis brukar man analysera sina drömmar. Det har jag inte gjort med dessa. Jag känner att jag inte skulle få ut något av det.

Detta kan tyckas som ett misslyckande av mitt undermedvetna. Det försöker säga mig något och allt jag gör är att ignorera det. Jag kanske ska respektera mitt undermedvetna. Det vet nog mer än jag vad som behövs i mitt liv. Jag ser nu att jag nästan beskriver mig själv som en annan person än mitt undermedvetna, detta är självklart fel.

H

Dödsögonblicket

Den förra natten var helt perfekt. Den hade alla element som en bra natt ska ha. Halvvakna drömmar och verkliga känslor. Om jag skulle få som jag vill skulle jag vara fast i den natten för evigt. Så verkliga känslor i ett inte fullt så vaket tillstånd.

Jag valde att promenera. Utan plan. Utan mål. Helt fritt. Men det var för kallt för att jag skulle trivas. Jag kommer nu ihåg vad med vintern som jag hatar mest; kylan. Den förstör stunder och ögonblick som borde vara bra.

H

Höra mer

Jag råkade överhöra en kvinna som pratade i sin mobiltelefon på busstationen; "Ja du måste äta, du åt inte en enda middag i helgen."

Jag tyckte det var en rolig del av ett samtal, synd bara att jag inte hann höra mer.

H

Tidsrubriken

Det är femton minuter kvar på dagen när jag skriver detta. Detta betyder att det är en ny dag om femton minuter. Eller att det är ytterligare en ny dag om en dag och femton minuter.
Jag tänker på hur jag ska tillbringa de första minutrarna denna nya dag. Det är en väldigt speciell dag. Det är nämligen första gången det är den dagen, någonsin. När jag tänker på detta känner jag mig väldigt lyckligt lottad. Att hänga med i tidsförloppet, och att inte vara efter. Men hur vet jag om jag är efter eller inte? Jo, det är så att för mig är jag längst fram.

H

Nytt Sov Inlägg
Varför sover jag inte på nätterna? Vad är det som uppehåller mig så mycket? Varför fråga när jag vet? :D
När jag väl sover är det dock skönt. Vad mer kan jag begära. Jag sover och jag sover skönt.

H

Hare Krishna

Jag blev så arg. Så besviken. Men det släppte efter ett tag. Jag kände att jag fick ny luft, nya krafter med vilka jag klarade mig genom den djupa zonen av ilska. Nu blev jag besviken igen. Jag förstår inte varför min dörr alltid är öppen, trots att jag föredrar att ha den stängd.H

Sol en

Nu har solen gått ner. Det ska jag också göra nu, gå ner i sängen. Efter en god natts sömn kommer jag att gå upp ur sängen igen, och då har solen redan varit uppe det sedan länge. Solen är alltid ett steg före mig. Vilken lirare.   

H

OJ Hej Nej
H

Mu mu Mu

Antal timmar sedan jag vaknade: 5
Antal timmar spenderade på ingenting: 5
Antal timmar jag hade velat använda väl: 5
Antal timmar jag kunde spenderat väl: 5
Antal timmar jag inte spenderade väl: 5

Jag kan, jag vill, men gör inte.

H

Somliga Tror H

Jag hade tänkt göra en jämförelse, av fyra varianter. men jag orkar inte det just nu. Att komma med ett livsverk nu mitt i natten är inte troligt. Man ska inte försöka tolka det som man själv är gjord av. Somliga Tror H är något så jättevackert men så ytligt. Jag vet. Jag vet hur det är. Jag vet hur det egentligen är.

Samtidigt så orkar jag inte skriva symboliskt eller metaforiskt mera. FUCK IT.

Jag åt mycket choklad idag och i helgen. Det var gott. Min papperskorg är fylld utav chokladpapper. Det känns som att jag liksom overdid it. Imorgon börjar ledig vecka #2. Jag tycker att hon är "fresh" som Senharib hade uttryckt sig.


H


OLG
Igår firade jag årsdagen. Årsdagen av en väldigt fin stund. Det firades med bilar på rad med symboliska namn.

H

RSS 2.0