Skiva

Nu bär det snart av! Nu bär det på! Bästa skivan är här!H, KK

Studenttider

Nu är det absolut studenttider. Solen skiver och skivan min nalkas runt hörnet. Det relativt passiva sommarjobbsökandet är också igång, och tankarna på hösten finner sig vid liv var dag.

Det är absolut ingen svår situation jag är i, flera hundratals människor har varit där förr. Men jag känner mig så osäker. Jag har inte längre någon kontroll över läget. Eller det kanske jag har, men läget har blivit så stort att kontrollen lätt tappas.

H

Ansökan

Då är ansökan gjord, klar, inskickad. Nu ska jag bara koppla av och vänta på att det framkommer vad mitt liv är meningen att ägnas åt. Inte ens jag själv vet, eller misstänker något. Jag vet just nu endast en sak jag vill med mitt liv, (L)eva.


H

Inatt

Nu uppenbarade stegen sig. En slutgiltig stege. Jag skall ta mig upp för den med ett leende på läpparna och njuta av tillvaron.

L to the L

Det faller mycket för mig just nu. Jag hittar inte stegen.

H

G to the G

Jag tar inte på mig skulden för någonting. Jag tar inte på mig skulden för det. Jag är inte skyldig och förtjänar därför inget straff. Men straffet är pågående just i detta nu. Släpp mig fri snälla.

H

Ej att förknippa

Jag knyter på många håll nya band, men saknar fortfarande det för mig viktigaste bandet.


H

Tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

H


Vårglädje

Igår, ungefär vid slutfasen av min långa vandring, passerade jag ett för mig nostalgiskt område. Jag blev påmind av mina ungdoms års känslor och på något sätt kände jag mig mer levande än vad jag har gjort på länge. Vem har jag blivit? Varför har jag blivit? Jag saknar mig själv.


H?

RSS 2.0