Mellan saltvattnet

Jag ser en skog framför mig. Samtidigt är samma skog bakom mig. Den har omringat mig. Det finns bara en väg ut härifrån; att gå in i skogen och sedan ut. Men det kommer att bli svårt, ty skogen är mig övermäktig. Jag fruktar dess köttiga lustar som tätt inpå mitt inträdande kan förgöra mig. Men jag måste övervinna mina inre rädslor, och sedan försöka göra mig själv hörd, i en skog där inget ljud kan överleva.H

Johanna från Skara

Hon kom, tre gånger om. Från Skara till Stockholms Kungliga ängder.

H

Cyklande Tillvaro

Cyklade till stan, på min nya cykel. Och tillbaka. Trots att jag är sjuk. Nu gör min hals så jävlar ont. Ska gå och knarka alvedon, sen sova, om jag vill. Det är ju trots allt sommarlov, och frihet enligt ett sådant. :)


H

Sommar, Sommar, Sommar

Sommar, sommar, ditt namn jag älskar. Sommar, sommar, din frukt jag äter. Sommar, sommar, din kärlek jag tar åt mig.
H

Heltriet Muskuosaq

Vad finns att förneka, när kärleken påträffat nya dimensioner? Om det inte sker inom min verklighetsuppfattning, vad finns då att påpeka?

H

Passion För Dig

Det är dags nu, för livet. Det är nu livet börjar, en sorgfylld start.

H

Sommarnatt

Icke tänder staden sina ljus, för min mörka natt. Icke låter staden mig bruka dess tak, för regnet som smärtar. Inte låter staden mig sova, när regnet slutar piska.

H

Sommarsköna Viskningar

Vi måste alla någon gång stanna upp i levandet och ställa sig själv en fråga; vad tjänar det till? Vad tjänar det för syfte i mitt liv?

Den som inte på denna fråga kan svara, kommer förstå att villkorlöst älskande av objekt, inte är något oönskat. Ty den som ifrågasätter något som är taget för givet, kommer givetvis inte få något svar. Inte får jag några svar, jag har letat. Jag kommer bara att leva vidare såsom dagen bör.

Glad Nationaldag.
H

Tjejerna I Mitten

Vart gick,
Tjejerna i mitten
Nej, vänta,
där står de
Stackars kille,
Han fick den sämsta,
Av tjejerna i mitten
Ovanför lyser,
Ett fönster med växter,
Europeiska lustarna mina
H

Gudomliga Budskap

Har jag inget namn, eller har du bara glömt det? Har jag icke frälst den för dig och mig viktigaste dagen i livet, eller är det bara så att dina ögon ej blickar åt ett gynnsamt håll?


Förlåt mig.
H

Tredje Juni

Solen skiner och trädens konturer syns tydligt mot en blå himmel som i ögat avbildas som en blank och klarblå yta. Sommaren hade kommit smygande som vanligt. Igår var den ej här, men idag är den övertydlig i alla naturens sätt. Den sjätte juni kommer nalkandes. En dag som inte bara betyder mycket för landet, utan även för mitt bloggande, då det är min ettårsdag.


H

Dagens sanning

All mitt livs mening har nu låtit sig bli ifrågasatt, likt incidenten för några månader sen vars spår nu ifrågasätter många gånger djupare principer och utgående delar i mit liv.


H

RSS 2.0