All Is Good

Man vill hitta en vacker, ensam tjej. Kanske är hennes skönhet inte i sitt ässe, men man har för avsikt att gräva fram den. Hon sitter ned på en gata och manövrerar sin förföriska idyll av flickebarnblickar.

H

Förmedlarens Serbiska Otur

Jag hade en period i mitt liv för ett antal år sedan. Det var i högstadiet och jag hade någon slags idé eller en för mig tråkig insikt om att dagarna aldrig gav mig något. Varje ny dag var en ny tom erfarenhet. På kvällarna låg jag och skulle sova vilket var väldigt svårt eftersom jag på något sätt inte ville vakna upp till ännu en tråkig dag.

Det jag gjorde var att jag öppnade det lilla fönstret som satt precis ovanför min säng. Det här var inte direkt en varm sommarkväll. Det var snarare en sen höstdag eller måhända vinter. Kylan svepte in och smekte min kropp fastän den var skyddad av ett mäktigt täcke.

Samtidigt som den kalla brisen gjorde sig uppmärksammad så kom även alla de små nattens ljud in och på något sätt identifierade jag mig med dessa ljuden. Jag ville ingen morgondag så kvar var jag med nattens oljud. Och det var en otrevlig känsla att känna sig utelämnad till natten.

Nyss öppnade jag fönstret och blev direkt påmind; melankolin tog ett fast grepp om min nacke och började kittla mitt hår och dämpade mitt hjärtas vrål.


H

RSS 2.0